Petróczy István PV Bázis Apartman szálláshely

Bázis2Kovácsvágáson a Petróczy István PV Bázis Apartman nevű szálláshelyen várunk minden kedves pihenni, kirándulni vágyó vendéget reális áron. 3 apartmanban és 1 kétágyas szobában összesen 24 főnek tudunk szállást biztosítani. A konyhák jól felszereltek, így a főzési lehetőség biztosított. A földszinten elhelyezkedő konferencia teremben tartható oktatás, konferencia, előadás, így a szálláshelyet ajánljuk csapatépítő tréningek, táborok, családi rendezvények lebonyolítására, vagy akár baráti társaságok részére is. A szálláshelyről 15-20 km-es körzetben megtalálható a Füzérradványi Károlyi Kastély, a Füzéri Vár, a Pálházai Erdei Vasút és Vadászati Kiállítás, a Pálházai Tölgyfa Vendéglő, a Pálházai Vízimalom, a Kőkapui Vadászkastély, a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark. Zemplén és azon belül a Hegyköz meseszép, sok felfedezni valóval várja az ide látogató kedves vendégeket! Megtaláltok minket a szallas.hu oldalon: https://szallas.hu/petroczy-istvan-polgari-vedelmi..., vagy a www.kovacsvagas.hu honlapon. Szálláshelyünk a szallas.hu oldalon 9,8 pontos értékelést, illetve patyolattiszta szálláshely minősítést kapott az eddigi 73 vendégvélemény alapján! Várunk mindenkit nagy szeretettel. Elérhetőségünk: 47/370-043, +36704218973, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

438721317

 

 

Önkormányzat

Kovácsvágás Községi Önkormányzat
3992 Kovácsvágás Fő utca 63.
  • +36/47/370-043
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feladatellátás helye

Mikóházai Közös Önkormányzati Hivatal Kovácsvágási Kirendeltsége
3992 Kovácsvágás Fő utca 63.

Ide tartozó települések: Füzérradvány, Kovácsvágás, Vágáshuta

  • +36-47/370-043
  • email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.