Kovácsvágás


Községi Önkormányzat üdvözli Önt weboldalán!

Kovácsvágás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nevében tisztelettel köszöntöm megújult honlapunkon!

PMSzeretném Önt elkalauzolni községünk történetében és mindennapjaiban. Lokálpatrióta vagyok. Itt születtek őseim, itt születtem én is. A település vezetőjeként 14 éve, a térség gazdasági életének vezető szereplőjeként pedig négy évtizede azon munkálkodom, hogy a településen élő emberek, családok hasznára legyek és segítsem a boldogulásukat. Községünket szorgalmas, dolgos emberek lakták és lakják, ezért tölt el bizalommal a jelen és a jövő.

Máig is hiszem, hogy amely falunak van múltja, annak van jelene és lesz jövője is.  Van mit tanulni őseinktől, különösen a szülőföld szeretetét, az iránta érzett felelősséget. Elődeinknek köszönthetjük, hogy ma itt élünk és lakunk, itt nevelhetjük gyermekeinket, akik majd tovább ápolják hagyományainkat, kultúránkat és erősítik az otthonhoz, a szülőföldhöz való ragaszkodást, kötődést. Történelmünket, hagyományainkat, jelenlegi életünket, rendezvényeinket ismerhetik meg a honlapra látogatók. A böngészéshez kívánok jó szórakozást.

Sándor Endre
polgármester

Önkormányzat

Kovácsvágás Községi Önkormányzat
3992 Kovácsvágás Fő utca 63.
  • +36/47/370-043
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feladatellátás helye

Mikóházai Közös Önkormányzati Hivatal Kovácsvágási Kirendeltsége
3992 Kovácsvágás Fő utca 63.

Ide tartozó települések: Füzérradvány, Kovácsvágás, Vágáshuta

  • +36-47/370-043
  • email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.